Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.


17062-1429603649-invisalign2.jpg

INVISALIGN

'USYNLIG' TANNREGULERING

Invisalign er gjennomsiktige skinner som tennene former seg etter. Tennene vil gradvis forflytte seg ved hjelp av disse skinnene.

- Et smil kan endre alt

Din selvtillit. Ditt utseende. Ditt liv. Og med Invisalign behøver det ikke være så komplisert å få det smilet du alltid har drømt om. Faktisk behøver det nesten ikke å ha innvirkning på ditt daglige liv i det hele tatt.

Invisalign retter opp tennene med en serie med nesten usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset din tenner for komfort. Du vil bytte hver reguleringsskinne hver fjortende dag og tennene dine vil bevege seg, litt etter litt og uke etter uke, mot den endelige stillingen.

Komfortable, gjennomsiktige og uttakbare - Invisalign forandrer smilet uten å forstyrre livet ditt. Dette er noe over 3 millioner mennesker i hele verden allerede har funnet ut.

Er du klar for ditt nye smil?

 

Konsultasjonstime

På en konsultasjonstime hos oss vil vi ha en samtale rundt dine tenner og ønsker. Denne løsningen er perfekt for de som har en eller flere skjeve tenner, overbitt eller mellomrom mellom tennene. En flott løsning som tar utgangspunkt i å rotere dine egne tenner.

Før en behandlingsplan kan settes opp, vil vi ta et avtrykk av tennene dine for å sjekke om de kan rettes opp med Invisalign-systemet.. Når dette er bekreftet, blir en detaljert behandlingsplan satt opp med bruk av ClinCheck®, vår virtuelle 3D behandlingsplan. ClinCheck viser serien av bevegelser tennene dine skal gå gjennom i løpet av behandlingen, slik at du kan se hvordan tennene forventes å se ut etter endt Invisalign-behandling før du begynner.

 


Behandlingen

Når du begynner din Invisalign-behandling, vil du bruke hvert sett med tilpassede reguleringsskinner i to uker. Etter hvert som du går gjennom serien med reguleringsskinner, vil tennene dine bevege seg, litt etter litt, mot den endelige stillingen. I denne perioden vil du jevnlig bli sjekket hos din Invisalign-leverandør for å sikre at fremdriften er som den skal og at du er komfortabel med behandlingen.

 

Hvor lang tid det tar å gjennomføre behandlingen varierer fra person til person, avhengig av hvor komplisert feilstillingen er. Det er viktig at du kommer inn til en konsultasjonstime for å finne ut hvordan Invisalign best passer til din situasjon og dine mål og finne den beste løsningen for deg. Resultatene kan man som regel fortløpende, men det tar gjennomsnittlig fra 6 til 12 måneder før tennene står rett i tannbuen.


Slik brukes skinnene:

 

De er enkle å ta av og på og er nesten ikke synlige.

 

 Se behandlingstid og resultater på ulike tannstillinger hvor vi har brukt Invisalign

 

Bestill kostnadsfri konsultasjonstime:

Fyll inn navn og telefonnummer, så kontakter vi deg for en uforpliktende konsultasjon.


Du kan også ringe oss direkte på 21 62 58 96