Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.


17110-1418255732-hvitetenner.png

Bleking av tenner er en rask og behagelig måte å oppnå lysere farge på tennene på.

              

HJEMMBLEKING

NÅ KUN

 2500,-

Gjelder t.o.m. 16.08.2015


Tannbleking

Dentalia har moderne metoder som sørger for at du under blekeprosessen verken skader tennene eller opplever ubehag. Hvor lyse tenner den enkelte kan oppnå avhenger av ditt eget utgangspunkt og er derfor helt individuelt fra person til person.

Behandlingen

Dentalia er opptatt av å sikre pasientenes tannhelse og derfor er vår prosedyre at du kommer inn til en undersøkelse før vi begynner med den estetiske behandlingen. Dentalia har moderne metoder som sørger for at du under blekeprosessen ikke opplever ubehag. Under våre undersøkelsen blir det utført en grundig saltvannsrens som fjerner tannsten og overflødig misfarging fra tennene. Dette danner også grunnlag for et bedre utgangspunkt når du skal bleke tennene.


KICKSTART MED EN GRUNDIG RENS!

En grundig rens sørger for at vi bleker tennene på et rent grunnlag. Det danner seg ofte gule skygger på tennene som kommer fra misfarge. Med saltvannsrens og scaling fjerner vi tannsten og belegg, og etterlater tennene rene. Bildene under illustrerer belegget som legger seg på tennene.


FØR RENS

     

 ETTER RENS

  

 


KLINIKKBLEKING


 

NÅ KUN 2900,-

 
Gjelder t.o.m. 16.08.2015


 

KLINIKKBLEKING

Ved skinnebleking appliseres blekegelleen i en tynnskinne som har et forstørrelsesglass foran. Dette forstørrelsesglasset er plassert på skinnen fordi vi benytter en plasma LED lampe under behandlingen. Det er denne lampen som skaper et lys og varme som aktiverer blekemiddelet og slik optimalisere effekten av blekingen. Før denne type behandlinger dekker vi til tannkjøttet med en lysherdende maske, påfører beskyttelse på leppene og bruker beskyttelsesbriller. Blekeprosessen hos oss foregår derfor trygt i sikre omgivelser. Behandlingen foregår i seanser på 3 x 20 minutter der man får en liten pause imellom.

 Klinikkbleking  + Hjemmeblekesett


NÅ KUN 3900,-


Gjelder t.o.m. 16.08.2015


KLINIKKEBLEKING OG HJEMMEBLEKING

Noen ønsker et ytterligere lysere resultat etter bleking - eller å ivareta resultatet hjemmefra - da kan man benytte seg av et hjemmeblekesett etter klinikkblekingen.

I denne pakkeprisen får du: 

  • Rens med AirFlow for å fjerne misfarge og belegg
  • Klinikkbleking med Led lampe i 60 minutter
  • Støping av skinner til hjemmebleking
  • Hjemmeblekesett som inneholder 8 blekesprøyter (holder til ca 1,5 år)

 


Da man ofte opprettholder årsakene til at misfargingen oppsto i utgangspunktet (kaffe, te, snus/røyk) bidrar dette til at effekten kan svekkes over tid. For å vedlikeholde hvite, rene tenner anbefaler vi jevnlige renser hos tannlegen som en del av din tannhygiene sammen med våre produkter som skal bidra til .


 


Under behandlingen får du utdelt et trådløst headset som du kobler din smarttelefon til via Bluetooth.

Da kan du høre på din favorittmusikk. Slik oppleves behandlingen mer behagelig.


Forhåndsregler etter bleking

Etter bleking er man mer utsatt for ny misfarge. Emaljen, som til vanlig er motstandsdyktig for misfarge, blir som en konsekvens av bleking svakere. Emaljen kan sammenlignes med porene i huden. Porer i huden åpner seg når den blir eksponert for varmt vann, på samme måte som emaljen åpner seg når den blir eksponert for blekemiddel. I motsetning til porene i huden, som umiddelbart lukker seg i kontakt med kaldt vann, lukker ikke emaljen på tennene seg like fort igjen

Etter bleking må man derfor vær forsiktig med hva man spiser og drikker. Vi vil gi deg grundig informasjon om dette i vårt konsultasjonsrom før og etter behandlingen. Hos Dentalia tilbyr vi å påføre en emaljeforsegler etter blekingen. Denne forsegleren fjerner behovet for en streng diett etter bleking. Denne penslingen lukker emaljen ved påføring slik at pasienten kan leve normalt uten fare for å ødelegge resultatet. Slik vil denne etterbehandlingen, sammen med riktige hensyn i kostholdet i ca. 2 uker etter blekingen, være hjelpemidler som opprettholder resultatet

 

* NB! Aldersgrensen er 18 år

* NB! Bleking er ikke anbefalt når man er gravid eller ammer

 

 

Kontakt meg for et av disse tilbudene:

Fyll inn navn og telefonnummer,
så kontakter vi deg for tidspunkt.

Du kan også ringe oss direkte på 21 62 58 97