Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.


17110-1418255732-hvitetenner.png

Bleking av tenner er en rask og behagelig måte å oppnå lysere farge på tennene på.

                                                KLINIKKBLEKING

NÅ KUN

 1900,-

KLINIKKBLEKING

Dentalia har moderne metoder som sørger for at du under blekeprosessen verken skader tennene eller opplever ubehag. Hvor lyse tenner den enkelte kan oppnå avhenger av ditt eget utgangspunkt og er derfor helt individuelt fra person til person. Noen kan få en tannfarge som er flere nyanser hvitere, mens andre oppnår en generell jevnere farge på tennene da man fra før av for eksempel har hatt ulike fargetoner på tennene og synlig misfarge.

Noen før - og etterbilder fra våre behandlinger på klinikken:

 


Behandlingen

Dentalia er opptatt av å sikre pasientenes tannhelse og derfor er vår prosedyre at du kommer inn til en undersøkelse før vi begynner med den estetiske behandlingen. Dentalia har moderne metoder som sørger for at du under blekeprosessen ikke opplever ubehag. Under våre undersøkelsen blir det også utført en grundig saltvannsrens som fjerner tannsten og overflødig misfarging fra tennene. Dette danner også grunnlag for et bedre utgangspunkt når du skal bleke tennene. En undersøkelse før bleking får du dessuten 35 % rabatt på!

Dersom det er under 3 måneder siden ditt siste besøk, kan du medbringe journal og kun gjennomføre en rens hos oss før blekingen.

Ved skinnebleking appliseres blekegelleen i en tynnskinne som har et forstørrelsesglass foran. Dette forstørrelsesglasset er plassert på skinnen fordi vi benytter en plasma LED lampe under behandlingen. Det er denne lampen som skaper et lys og varme som aktiverer blekemiddelet og slik optimalisere effekten av blekingen. Før denne type behandlinger dekker vi til tannkjøttet med en lysherdende maske, påfører beskyttelse på leppene og bruker beskyttelsesbriller. Blekeprosessen hos oss foregår derfor trygt i sikre omgivelser. Behandlingen foregår i seanser på 3 x 20 minutter der man får en liten pause imellom.

 

 

AIRFLOWRENS MED AIRFLOW 

KR 490

 

Det danner seg ofte gule skygger på tennene som kommer fra misfarge. Med saltvannsrens og scaling fjerner vi tannsten og belegg, og etterlater tennene rene og hvitere.

Før- og etter bilder fra rens med Airflow: 

 

 

En rens med Airflow tar ca. 15 minutter.

 


KAMPANJE

utvalgte dager

i desember

22/12

29/12 og 30/12  støping av skinner


NÅ KUN 1900,- 

HJEMMEBLEKING


Hjemmebleking er fordelaktig fordi man har anledning til å styre resultatet selv. Du bleker i 1-2 timer daglig frem til du har oppnådd ønsket resultat. Skinnene er individuelt tilpasset, og har en perfekt passform slik at de er behagelige å ha på og at resultatet blir jevnt. Blekeskinnene kan tas vare på, slik at du kan bruke dem om igjen når du ønsker å freshe opp fargen. Blekeskinnene har ingen utløpsdato og kan benyttes i mange år når man er flink til å skylle dem etter bruk.

 
HVILKEN METODE ER BEST FOR MEG?

Noen ønsker et ytterligere lysere resultat etter bleking, å ivareta resultatet hjemmefra eller bare å bleke hjemme når det passer en selv best!

Mange velger tannbleking på klinikk fordi det gir et raskere resultat. Du kan bli ferdig med blekingen etter klinikkblekingen, det er ikke alle som fortsetter hjemme - og da oppleves denne måten rask og grei!

Noen foretrekker å bleke hjemme fordi man kan gjøre det når det passer deg. Dette produktet har du i flere år og du kjøper da kun blekemiddel i de periodene du ønsker å bleke.

Da man ofte opprettholder årsakene til at misfargingen oppsto i utgangspunktet (kaffe, te, snus/røyk) bidrar dette til at effekten kan svekkes over tid. For å vedlikeholde hvite, rene tenner anbefaler vi jevnlige Airflow-renser hos tannlegen som en del av din tannhygiene sammen med våre produkter som skal bidra til. Kombinasjonen av tannbleking på klinikk etterfulgt av vedlikehold med hjemmebleking er svært effektfullt og populært.

I tillegg til prisen kommer det et hygienetillegg. Hygienetillegget er på kr 175,-.VÅRE PASIENTANMELDELSER: 


 

Forhåndsregler etter bleking

Etter bleking er man mer utsatt for ny misfarge. Emaljen, som til vanlig er motstandsdyktig for misfarge, blir som en konsekvens av bleking svakere. Emaljen kan sammenlignes med porene i huden. Porer i huden åpner seg når den blir eksponert for varmt vann, på samme måte som emaljen åpner seg når den blir eksponert for blekemiddel. I motsetning til porene i huden, som umiddelbart lukker seg i kontakt med kaldt vann, lukker ikke emaljen på tennene seg like fort igjen

Etter bleking må man derfor vær forsiktig med hva man spiser og drikker. Vi vil gi deg grundig informasjon om dette i vårt konsultasjonsrom før og etter behandlingen. Hos Dentalia tilbyr vi å påføre en emaljeforsegler etter blekingen. Denne forsegleren fjerner behovet for en streng diett etter bleking. Denne penslingen lukker emaljen ved påføring slik at pasienten kan leve normalt uten fare for å ødelegge resultatet. Slik vil denne etterbehandlingen, sammen med riktige hensyn i kostholdet i ca. 2 uker etter blekingen, være hjelpemidler som opprettholder resultatet

 

* NB! Aldersgrensen er 18 år

* NB! Bleking er ikke anbefalt når man er gravid eller ammer

 

Kontakt meg for time til bleking eller airflow

Fyll inn navn og telefonnummer,
så kontakter vi deg for tidspunkt.

Du kan også ringe oss direkte på 41 14 29 39